Despre mine

Adrian Dumitru Pirvu

Editor coordonator la Ştiri de Actualitate şi Independent Computer Networking Professional

Blogs Home » Mass Media » Jurnalism » Ştiri de Actualitate

Ştiri de Actualitate

Ştirideactualitate.ro este un site de ştiri online, care doreşte să transmită mesaje scrise profesional, Într-un mod cald, uman şi plin de optimism. Ştirideactualitate.ro este înfiinţat în Iulie 2015 şi vă promite cele mai bune informaţii de actualitate, locale şi internaţionale.

Articole Blog

01. ASOCIAŢIA NEWS 24 A.G.D desfăşoară proiectul “UN PAS INAINTE” prin organizarea unui concert caritabil destinat copiilor bolnavi de leucemie, de la Spitalul Clinic Fundeni - Aug 17, 2019 12:23:16 PM

Noi ne-am gandit la un spectacol de stand-up comedy cu 5 dintre cei mai buni artisti ai momentului (Mihai Bobonete, Catalin Nedelcu (Micutzu), Dan Badea, Catalin Bordea si Mihai Bendeac), in deschiderea carora va avea loc un mic concert (maxim 30 de min), sustinut de Nicole Cherry. Seara se va incheia cu Cleopatra Stratan, bucurandu-i pe spectatori 20-30 de minute.

Articolul ASOCIAŢIA NEWS 24 A.G.D desfăşoară proiectul “UN PAS INAINTE” prin organizarea unui concert caritabil destinat copiilor bolnavi de leucemie, de la Spitalul Clinic Fundeni apare prima dată în .


02. Mihai Căldăraru îşi încheie mandatul de președinte al Asociației MicNews - Aug 17, 2019 12:05:04 PM

Momentul plecării de la conducere se va finaliza cu un eveniment caritabil ce se va desfăşura la sfârşitul lunii august, iar acum, Mihai Căldăraru are în vedere, organizarea unei tabere la mare pentru copii defavorizaţi din centrele de plasament şi din zonele limitrofe ale Capitalei.

Articolul Mihai Căldăraru îşi încheie mandatul de președinte al Asociației MicNews apare prima dată în .


03. Ultima Oră! Cuscrul lui Gheorghe Dincă a declarat: „L-am ajutat de trei-patru ori să pună betoane” - Aug 16, 2019 4:55:02 PM

„Luiza, am crescut-o cu tataie de la 6 luni, părinții au fost mereu plecați în străinătate. A fost o fată foarte cuminte, am dat-o la liceu, nu mi-a făcut probleme, a fost șefa clasei, învăța bine, eu fără Luiza nu pot să trăiesc, am crescut-o 18 ani de zile și acum au omorât-o… de ce? Copii nevinovați…

Articolul Ultima Oră! Cuscrul lui Gheorghe Dincă a declarat: „L-am ajutat de trei-patru ori să pună betoane” apare prima dată în .


04. O femeie de 42 de ani este acuzată că şi-a UCIS soţul de 75 de ani, după care i-a dat foc în curte, pentru că asta a fost dorinţa lui - Aug 15, 2019 7:33:31 AM

Un vecin a simţit mirosul şi a văzut fumul gros şi a chemat imediat poliţia. Când au ajuns la faţa locului, organele de poliţie au găsit cadavrul aproape carbonizat. Acum femeia este acuzată ca şi-ar fi ucis soţul, cu toate ca aceasta declară că el i-a cerut să îl incinereze şi că ar fi murit de moarte bună.

Articolul O femeie de 42 de ani este acuzată că şi-a UCIS soţul de 75 de ani, după care i-a dat foc în curte, pentru că asta a fost dorinţa lui apare prima dată în .


05. Un tânăr de 20 de ani a fost condamnat la Dorohoi, prins în Anglia şi trimis înapoi în România - Aug 14, 2019 4:22:38 PM

Tânărul a fost escortat în România, ulterior fiind condus la Centrul Educativ Tg. Ocna, în vederea internării.

Articolul Un tânăr de 20 de ani a fost condamnat la Dorohoi, prins în Anglia şi trimis înapoi în România apare prima dată în .


06. Trei românce de șaizeci de ani au golit conturile străinilor, promiţându-le “iubire maximă” la domiciliu… - Aug 14, 2019 2:51:47 PM

Trimiteau bani pentru ca doamnele să poată rezerva bilete la clasa business și pentru a-și cumpăra lenjerie intimă. Și apoi alți 5.000 de euro pentru cheltuieli neprevăzute și pentru o eventuală pereche de pantofi.

Articolul Trei românce de șaizeci de ani au golit conturile străinilor, promiţându-le “iubire maximă” la domiciliu… apare prima dată în .


07. Italia – Românul Iulian Iliescu de 49 de ani a murit pe loc într-un cumplit accident auto. O familie cu trei copii a fost rănită … - Aug 14, 2019 9:49:01 AM

Bărbatul român a murit la locul accidentului, fiind prins între fiarele răsucite ale autoturismului BMW X 6 de culoare albă cu care se deplasa și a fost necesară intervenția echipajelor de descarcerare pentru a-l scoate dintre resturile mașinii.

Articolul Italia – Românul Iulian Iliescu de 49 de ani a murit pe loc într-un cumplit accident auto. O familie cu trei copii a fost rănită … apare prima dată în .


08. VIDEO – Bande de români escrochează turiști la Londra cu alba-neagra, pe podul Westminster peste Tamisa - Aug 14, 2019 8:13:53 AM

“Publicul nu trebuie să se lase păcălit de alții din mulțime care par câștigători - aceștia sunt de fapt complicii grupului infracțional în escrocarea publicului. Nu este neobișnuit să lucreze cinci sau mai mulți complici împreună."

Articolul VIDEO – Bande de români escrochează turiști la Londra cu alba-neagra, pe podul Westminster peste Tamisa apare prima dată în .


09. Italia – Sătulă de o gelozie exagerată, o româncă de 37 de ani l-a înjunghiat pe iubitul italian, în vârstă de 74 de ani - Aug 14, 2019 7:24:00 AM

Românca a mărturisit totul și chiar a indicat cuțitul cu care și-a înjunghiat iubitul, pe care-l aruncase într-un coș. Tânăra a explicat că l-a înjunghiat pe bărbat din cauza geloziei excesive a acestuia, pe care nu o mai suporta.

Articolul Italia – Sătulă de o gelozie exagerată, o româncă de 37 de ani l-a înjunghiat pe iubitul italian, în vârstă de 74 de ani apare prima dată în .


10. VIDEO: O tânără ţinută sclavă sexuală de un criminal în serie a fost salvată - Aug 13, 2019 4:40:12 PM

Monstrul vinovat de o asemenea grozăvie, Todd Kohlhepp, este un criminal în serie. Acesta a povestit în detaliu fără pic de emoție sau remușcare, uciderea a șapte persoane din Carolina de Sud. El a pledat vinovat și asupra acuzație de viol asupra victimei sale, Kala Brown. Și-a recunoscut crimele pentru a evita pedeapsa cu moartea și a fost condamnat la închisoare pe viață.

Articolul VIDEO: O tânără ţinută sclavă sexuală de un criminal în serie a fost salvată apare prima dată în .