Despre mine

Adrian Dumitru Pirvu

Editor coordonator la Ştiri de Actualitate şi Independent Computer Networking Professional

Blogs Home » Mass Media » Jurnalism » Ştiri de Actualitate

Ştiri de Actualitate

Ştirideactualitate.ro este un site de ştiri online, care doreşte să transmită mesaje scrise profesional, Într-un mod cald, uman şi plin de optimism. Ştirideactualitate.ro este înfiinţat în Iulie 2015 şi vă promite cele mai bune informaţii de actualitate, locale şi internaţionale.

Articole Blog

01. Belgia – Un şofer român de 33 de ani a fost zdrobit de TIR-ul pe care-l manevra soția sa - Dec 9, 2019 7:10:58 AM

Imediat după accident, femeia a alertat serviciile de urgență, iar Adrian a fost transportat în stare critică la spitalul AZ Groeninge din Kortrijk, unde în aceste moment se află în comă indusă.

Articolul Belgia – Un şofer român de 33 de ani a fost zdrobit de TIR-ul pe care-l manevra soția sa apare prima dată în Stiri de Actualitate.


02. O româncă de 45 de ani care făcea videochat în Italia, a şantajat un client bătrân de 80 de ani - Dec 8, 2019 6:08:55 PM

Odată ajunşi aici, carabinierii au avut un şoc, descoperind că femeia şantaja mai multe persoane, nu doar pe bătrân, însă plângeri în această privinţă nu fuseseră înregistrate la poliţiei, în afară de cea a bătrânului.

Articolul O româncă de 45 de ani care făcea videochat în Italia, a şantajat un client bătrân de 80 de ani apare prima dată în Stiri de Actualitate.


03. Natalia Garibotto are 2 milioane de urmăritori, iar bărbaţii îi oferă o avere pentru o noapte de “amor” - Dec 6, 2019 12:14:24 PM

"Un bărbat mi-a propus să călătoresc cu el în Dubai cu avionul, la first class, şi îmi oferea 48 de mii de euro", a spus Natalia Garibotto

Articolul Natalia Garibotto are 2 milioane de urmăritori, iar bărbaţii îi oferă o avere pentru o noapte de “amor” apare prima dată în Stiri de Actualitate.


04. O şoferiţă a intrat cu Mercedesul într-o casă, la Ploieşti: “S-a urcat cu roţile pe pat!” - Dec 6, 2019 8:50:30 AM

"Uitaţi, dacă erau fata cu copiii acolo, acum erau morţi. A rupt gardul şi s-a urcat cu roţile pe pat. Noroc că am schimbat contorul de gaz de aici că-l făcea praf!", a declarat proprietara casei.

Articolul O şoferiţă a intrat cu Mercedesul într-o casă, la Ploieşti: “S-a urcat cu roţile pe pat!” apare prima dată în Stiri de Actualitate.


05. Tragedie în Spania: 4 români au murit în 2 accidente rutiere, iar alți 2 au fost grav răniți - Dec 6, 2019 6:57:25 AM

În aceasta zi fatidică au avut loc două accidente rutiere, în urma cărora și-au pierdut viața patru cetățeni români și un cetățean francez, iar alte patru persoane au fost rănite.

Articolul Tragedie în Spania: 4 români au murit în 2 accidente rutiere, iar alți 2 au fost grav răniți apare prima dată în Stiri de Actualitate.


06. Un tânăr de 30 de ani din Floreşti şi-a pus capăt zilelor, după ce soția a plecat la muncă în altă țară - Dec 6, 2019 6:13:13 AM

Tânărul a avut marți seara o discuție aprinsă la telefon cu soția lui, care este plecată la muncă în altă țară. Se pare că soția bărbatului i-a spus acestuia că intenționează să divorțeze, iar el i-a spus că-și va pune capăt zilelor.

Articolul Un tânăr de 30 de ani din Floreşti şi-a pus capăt zilelor, după ce soția a plecat la muncă în altă țară apare prima dată în Stiri de Actualitate.


07. Poliţia cere ajutor! Valentina, o adolescentă de 15 ani a dispărut pe 3 decembrie din Bucureşti - Dec 5, 2019 5:15:50 PM

Toţi cei care au informaţii despre Valentina sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată secţie de Poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Articolul Poliţia cere ajutor! Valentina, o adolescentă de 15 ani a dispărut pe 3 decembrie din Bucureşti apare prima dată în Stiri de Actualitate.


08. Vestea bună! Legea a apărut în Monitorul Oficial. Majorarea va fi una consistentă, de 400 de lei - Dec 4, 2019 5:40:25 AM

Preşedintele Iohannis a promulgat legea care prevede majorarea de la 1 ianuarie 2019 a valorii indemnizaţiilor invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război.

Articolul Vestea bună! Legea a apărut în Monitorul Oficial. Majorarea va fi una consistentă, de 400 de lei apare prima dată în Stiri de Actualitate.


09. Germania – Un român şi-a pierdut viaţa fiind spulberat pe autostradă, după ce a coborât din autocar - Dec 4, 2019 4:47:30 AM

Din cauze inexplicabile, acesta s-a dus apoi pe autostradă unde a fost efectiv spulberat de un alt autocar din România.

Articolul Germania – Un român şi-a pierdut viaţa fiind spulberat pe autostradă, după ce a coborât din autocar apare prima dată în Stiri de Actualitate.


10. Ai CARD CONTACTLESS? Atenţie! Hoţii îţi pot FURA banii şi datele de identificare, doar trecând pe tine, pe stradă – Video - Dec 3, 2019 4:22:33 PM

”Tot ce trebuie să facă un atacator e să treacă pe lângă tine, să îl apropie de buzunarul tău cum am apropiat şi eu telefonul, şi în momentul acela să facă o plată sub limita setată de cardul tău de cele mai multe ori, 100 de lei”.

Articolul Ai CARD CONTACTLESS? Atenţie! Hoţii îţi pot FURA banii şi datele de identificare, doar trecând pe tine, pe stradă – Video apare prima dată în Stiri de Actualitate.